Ecologische kwekerij
& tuinwinkel

WINKELWAGEN

€ 0,00

 
   

 

header

Kleinfruit

 

FRAMBOZEN

BESSEN EN AANVERWANTEN

BRAMEN EN AANVERWANTEN

AARDBEIEN

DRUIVEN

VIJGEN

KIWI / KIWIBES

BOSBESSEN EN ANDERE VACCINIUMS

HAZELAARS

DIVERSEN
  
Kleinfruit in pot is jaarrond beschikbaar, kleinfruit met blote wortel is beschikbaar vanaf november tot einde maart.
 
 Hou er rekening mee dat u planten met blote wortel binnen de 48 uur na aankoop terug in de grond zet. Laat ze ondertussen niet op een winderige en/of zonnige plek liggen. Heeft u niet voldoende tijd om alles in één keer aan te planten? Kuil ze dan voorlopig samen in één put in.

Veel bijkomende informatie over rassenkeuze, bestuiving, onderhoud,... vindt u o.m. op de site 'de houtwal' [ http://www.houtwal.be

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en indicatief. 

Hoe bestellen? 

Kleine aankopen dienen niet noodzakelijk op voorhand besteld te worden en kunnen dus de dag zelf van uw bezoek meegenomen worden. Grotere bestellingen moet u wel een tweetal weken op voorhand doorgeven aan ons. Dit heeft belangrijke voordelen: wij laten u weten of alles voorradig is (en kunnen eventueel zaken bijbestellen) en uw bestelling staat dan klaar op de afgesproken dag, zodat u ook niet lang hoeft te wachten hier ter plaatse. Zeker op zaterdagen in november, december en maart kan het hier behoorlijk druk zijn. Als u dan niet op voorhand bestelde, dan kan de wachttijd sterk oplopen! 

Bestellingen dienen binnen de zes weken afgehaald te worden. Na vier weken - en mits een kleine herinnering van onzentwege - vervallen niet betaalde of afgehaalde bestellingen (behoudens langdurige vorst). Wij kunnen ze ook langer voor u bijhouden, maar in dat geval dient u de volledige bestelling op voorhand te betalen. 

Wanneer uw bestelling klaar staat op de kwekerij, wordt u steeds verwittigd.


 

 

© EcoFlora - CMS: NettoolS - Design: Just Catch Up