Ecologische kwekerij
& tuinwinkel

WINKELWAGEN

€ 0

 
   

 

header

 

Contact

 

Routebeschrijving via Google Maps

 

Routebeschrijving

 

contactHalle ligt zo'n 12 km ten zuidwesten van Brussel. Onze kwekerij is gelegen aan de N28 tussen Halle en Ninove.

 

Vanaf de ring van Brussel: Neem afrit 16 (Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw) en volg de Bergensesteenweg richting Halle tot aan de GB van Halle. Sla daar rechts af richting 'Ninove'en volg nog 2,5 km. We bevinden ons aan de linkerkant.

 

U kan ook afrit 21 (Halle) nemen. U komt dan op een expressweg, u rijdt drie lichten voorbij, u rijdt over het kanaal 'Brussel-Charleroi' en dan neemt u onmiddellijk rechts ('Halle-centrum'). Aan het rond punt volgt u 'Ninove, Brussel' tot aan de GB van Halle, daar slaat u links af richting 'Ninove'. Volg deze baan 2,5 km. We bevinden ons aan de linkerkant.

 

Vanuit West- en Oost-vlaanderen: neem de afrit 'Aalst' op de E40 naar Brussel. Vanaf de afrit volgt u eerst Ninove en nadien Halle. Wanneer u door Pepingen bent gereden, is het nog 2,5 km verder aan de rechterkant.

 

Printversie routekaart + routebeschrijving

 

 

Met het openbaar vervoer:

 

U neemt de trein naar Halle. Aan het station van Halle neemt u bus 153 of 164 richting Leerbeek. De kwekerij bevindt zich op 50 meter van de halte Wolvendries.

 

 

greenline

 

Tip:

Combineer een bezoekje aan onze kwekerij met een wandeling in het prachtige Hallerbos met zijn tapijt van miljoenen wilde hyacinten. Ook cultureel en historisch heeft de stad Halle u zeker wat te bieden. Meer weten over Halle? halle.start.be

 

 

greenline

 

 

 

 

© EcoFlora - CMS: NettoolS - Design: Just Catch Up