Bestellen en betalen

Hoe kan u onze planten of producten bekomen? 

U heeft twee mogelijkheden:

1. afhalen op de kwekerij: U kiest / neemt dan zelf tijdens uw bezoek de planten / producten en rekent af aan de kassa. Indien u dit wenst, kan u uw bestelling eventueel op voorhand doorgeven via onze webshop na betaling van een voorschot via onze betaalpagina (Wij streven er naar om uw bestelling binnen de vijf à 10 werkdagen na ontvangst van uw voorschot klaar te maken. Dit is niet steeds mogelijk omwille van grote drukte, ontbrekende stock en/of verwachte leveringen ) Zodra uw bestelling klaarstaat, verwittigen wij u per e-mail. Uw bestelling dient binnen de drie weken afgehaald te worden. In onze winkel kan u contant betalen, met bancontact, met Maestro, met Visa/Mastercard, met een cadeaubon van Ecoflora, en eveneens met Consumptiecheques, met Ecocheques, Ecopass en ecocheques op de Monizze-pas (enkel voor die producten waarvoor ze wettelijk toegelaten zijn. Dus ondermeer : bomen en buitenplanten, bloembollen en zaden voor buiten, niet-gemotoriseerde tuingereedschappen, compostvaten, potgrond en teelaarde en meststoffen met biogarantie).  

2. Via postverzending: u bezorgt ons uw bestelling via onze webshop (uw bestelling dient minimaal 20 euro te bedragen), u gaat over tot betaling van het volledige bedrag op onze betaalpagina en wij laten de goederen leveren per post. 
Wij verzenden enkel volgende artikels uit ons assortiment : zaden, bloemenweiden, knollen, bloembollen, nestkasten, nuttige insecten en diverse tuinproducten (géén grootverpakkingen). Postverzendingen worden twee maal per week verzonden op dinsdag en vrijdag.

Wij verzenden dus GEEN planten, struiken of bomen. 

Zaden:  Indien een bepaalde soort zaden tussen het moment dat u bestelt en het klaarmaken van uw bestelling uitverkocht geraakt, kiezen wij ervoor om deze niet te vervangen door andere variëteiten. Dit omdat wij niet altijd een gelijkaardig/evenwaardig alternatief kunnen aanbieden. Het bedrag van de ontbrekende zaden wordt dan automatisch teruggestort. Indien u voor een afhaling koos, kan u hier in de winkel zelf beslissen indien u deze wenst te vervangen en kan u gerust nog een kijkje nemen in ons assortiment.

Bestellingen vanaf 150 euro worden opgestuurd zonder extra kosten. 
Voor bestellingen onder de 150 euro wordt een bijdrage in de verzendingskost bijgeteld van :

Voor België : € 4,95 
Voor Nederland : € 6,95 
Voor Frankrijk : € 9,95 

Voor verzendingen naar andere landen dient u ons eerst te consulteren.

Verzending gebeurt via De Post en op risico van de klant. 

U kan op onze webshop betalen via overschrijving, bancontact, kredietkaart, KBC-betaalknop, Belfius Pay button, IDEAL, Sofort Banking