Bent u actief in de groensector?

Alle prijzen vermeld op deze website zijn bestemd voor particuliere klanten
Wij bieden echter ook professionele tarieven aan. 
Deze gelden voor mensen uit volgende sectoren of bedrijven : 

  • Tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinarchitectuur
  • Tuincentra en plantenkwekerijen
  • Detailhandel in bloemen, planten
  • Openbaar besturen / gemeentelijke groendiensten

Indien u wenst geregistreerd te worden als professionele klant, dient u onderstaand formulier in te vullen. Zo kijken wij aan de hand van uw btw-nummer na of u recht hebt op de professionele tarieven. (verificatie van uw handelsativiteiten op de Kruispuntbank van de Ondernemingen)

Aan de hand van een bevestigend mailtje kan u vanaf dan inloggen op een professioneel account waar alle professionele prijzen exclusief btw vermeld worden. 

Voor postverzendingen wordt een verzendkost aangerekend, voor bestellingen vanaf 500 € betaalt u echter geen portkost meer.

Nieuwe professionele klanten betalen contant bij een eerste afhaling. In het geval van een postverzending, dient u de eerste keer via 'pay online' te betalen. Na betaling versturen we dan uw bestelling.

Bestaande professionele klanten kunnen kiezen om via 'pay online' met professionele tarieven te betalen of via factuur binnen de dertig na ontvangst of na afhaling.

Omdat wij een volledig nieuwe website lanceerden, dienen bestaande professionele klanten ook een aanvraag in te dienen om een professioneel account te openen. Dank voor uw begrip!

Ecoflora zal bovenstaande persoonlijke gegevens gebruiken om mij te contacteren. Deze gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Ecoflora.