Bent u actief in de groensector?

Alle prijzen vermeld op deze website zijn bestemd voor particuliere klanten
Wij bieden echter ook professionele tarieven aan. 

Deze gelden voor mensen uit volgende sectoren of bedrijven : 

  • Tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinarchitectuur
  • Tuincentra en plantenkwekerijen
  • Groot- en kleinhandel in bloemen, planten
  • Openbare besturen / gemeentelijke en stedelijke groendiensten
  • Afdelingen van Natuurpunt, Natagora en Velt, en Regionale Landschappen
  • Landbouwers

Indien u wenst geregistreerd te worden als professionele klant, dient u onderstaand formulier in te vullen. Zo kijken wij aan de hand van uw btw-nummer na of u recht hebt op de professionele tarieven. (verificatie van uw handelsativiteiten op de Kruispuntbank van de Ondernemingen). Opgelet: dit is een aanvraag die u indient. U maakt op dit moment uw account niet zelf aan en moet wachten tot wij uw account aanmaken. 

Na aanvaarding ontvangt u een bevestigend mailtje aan de hand waarvan u kan inloggen op een professioneel account waar alle professionele prijzen exclusief btw vermeld worden. Bestellingen die worden geplaatst voor aanvaarding van uw professioneel account, worden verwerkt aan particuliere prijzen. 

Voor postverzendingen wordt een verzendkost aangerekend, voor bestellingen vanaf  500€ betaalt u echter geen portkost meer.

Nieuwe professionele klanten: indien uw eerste aankoop in de winkel plaatsvindt, betaalt u deze aankoop contant aan de kassa. In het geval uw eerste aankoop via de webshop verloopt, dient u via 'pay online' te betalen. 

Bestaande professionele klanten kunnen kiezen om via 'pay online' met professionele tarieven te betalen of via factuur binnen de dertig na ontvangst of na afhaling.

Omdat wij een volledig nieuwe website lanceerden, dienen bestaande professionele klanten ook een aanvraag in te dienen om een professioneel account te openen. Dank voor uw begrip!

Ecoflora zal bovenstaande persoonlijke gegevens gebruiken om mij te contacteren. Deze gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Ecoflora.