Onze partners!

Ecoflora en Natuurpunt/Natagora slaan de handen in elkaar. Als specialist in inheemse planten, kruiden en ecologische tuinartikelen is Ecoflora meer dan overtuigd van het cruciale belang van biologische diversiteit in de natuur. Ecoflora ondersteunt Natuurpunt en Natagora met een financiële bijdrage (van meerdere duizenden euro’s) op de verkoop van bloemenweides en nestkasten/voedersystemen.

Daarnaast voorziet Ecoflora een korting van 5% aan de kassa en via de webshop aan de leden van Natuurpunt en Natagora op het ganse aanbod mits voorlegging lidkaart of lidnummer (bij online bestelling) met zichtbare vervaldatum. 

Deze korting is niet cumuleerbaar met kortingen die aan andere organisaties gegeven worden en ook niet cumuleerbaar met het gebruik van Ecocheques.

 

Word nu lid van Natuurpunt!

Natuurpunt beschermt planten, dieren en hun natuurlijke omgeving in Vlaanderen. Zodat we nu én in de toekomst van de natuur kunnen genieten. Ook jij kan helpen, want met jouw steun kunnen we méér natuur beschermen! Het lidgeld bedraagt 38€ per jaar voor het hele gezin. Sluit je vandaag nog aan bij de grootste natuurfamilie van Vlaanderen en geniet van leuke voordelen.

Alle info kan je terugvinden op www.natuurpunt.be.