• Over ons ecoflora

Beste klanten,

Door de toegenomen vraag naar plantgoed (zowel fruitbomen als haagplanten) de voorbije jaren en de vele plantacties is de vraag ook dit jaar groter dan het aanbod. Wij doen ons best om via verschillende van onze leveranciers de bestellingen zo snel mogelijk te vervolledigen. Momenteel kunnen de wachttijden om een bestelling klaar te maken en volledig te hebben oplopen tot ongeveer 3 weken. Zodra uw bestelling compleet is, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. OPGELET! Bestellingen met andere zaken dan blote wortel planten, worden niet opgesplitst! Indien u zaken reeds op voorhand wenst af te halen, dient u twee aparte bestellingen te plaatsen! Bedankt voor uw begrip!

Een heel uitgebreid assortiment kleinfruit in pot is nu al beschikbaar, waarvan een héél aantal soorten met bio-certificaat. 

Vanaf nu beschikken we ook over een assortiment ‘bijzondere’ fruitbomen en kleinfruit (in pot). Het gaat telkens over relatief beperkte hoeveelheden, en in wisselende samenstelling. Vandaar dat deze niet op onze website staan. Laat je op onze kwekerij verleiden door deze speciale soorten.

Een greep uit dit assortiment: grootvruchtige appelbes, Che-fruit, dadelpruim, paarse kiwibes, bijzondere mispels en kweeperen, elsbes, grootvruchtige meidoorn (rode en gele), meerdere rassen paw-paw, bloedpeer, russische pruim, zeepruim, prairiebes, gele ribes, … 
En ook enkele nieuwigheden uit het gamma bijzondere kruiden en doorlevende groenten: japanse gember, kaukasische rankspinazie en bospinda.

Tot binnenkort, 

Het Ecoflora-team

 

ECOFLORA ONLINE
ONZE PARTNERS