Welkom!

We heten jullie van harte welkom op onze volledig vernieuwde website. We hebben er hard en lang aan gewerkt en hopelijk valt deze in de smaak bij jullie ! Eén van de grote nieuwigheden is dat u nu planten kan selecteren aan de hand van een aantal gecombineerde criteria. U kan bijvoorbeeld zoeken op een inheemse, witbloeiende plant, geschikt voor schaduw en natte grond, met een hoogte van 10 tot 30 cm. Mocht u bij het gebruik van onze nieuwe website opmerkingen hebben of foutjes vaststellen, dan horen we dit natuurlijk graag zodat we de nodige verbeteringen kunnen aanbrengen.

Ecoflora is een bijzondere kwekerij, tuinwinkel én webshop, volledig gericht op ecologisch groen in de tuin en de openbare ruimte. Enkele van onze paradepaardjes zijn onze 500 soorten inheemse planten en struiken, inheemse en autochtone bloemenweidemengsels, een zeer uitgebreid assortiment aan biologische zaden, pootgoed en plantgoed, tientallen soorten fruitbomen en (bio-) kleinfruit, kruiden, verwilderingsbloembollen, nestkasten en een winkel vol eco-tuinproducten.

In onze winkel geven wij u heel graag advies over al deze onderwerpen. Doe gerust beroep op onze vijfentwintig jaar ervaring, wij zijn er namelijk voor u en voor de natuur in uw tuin !

Klik hier voor een kijkje achter de schermen

DIT SEIZOEN
ECOFLORA ONLINE
ONZE PARTNERS