• Over ons ecoflora

OPGELET: Naast de vele negatieve kanten, heeft de Corona-crisis toch ook voor één positief effect gezorgd, namelijk dat veel meer mensen zijn gaan tuinieren de voorbije maanden. De keerzijde hiervan is echter dat wij hierdoor voor bestellingen van fruitbomen en haagplanten in sommige gevallen wachttijden tussen de 2 à 3 weken hebben. Wij houden u op de hoogte zodra de bestelling compleet is, gelieve dus op ons bevestigingsmailtje te wachten. 

Dank voor uw begrip. 

 

Beste klanten,

Update 10/11/2020

Hierbij nog enkele afspraken met betrekking tot de Corona crisis, gelieve deze aandachtig te lezen vóór u langskomt! Wij nemen al deze maatregelen voor úw veiligheid en deze van ons personeel:

Wij beschikken slechts over een erg kleine winkelruimte:

           * Een mondmasker is verplicht in de winkel én aan onze infostand buiten.

           * Maximaal 3 personen worden tegelijk toegelaten in de winkel.

           * In de winkel wordt slechts 1 persoon per BUBBEL toegelaten

           * Voor alle ‘uitgebreide’ vragen (advies over fruitbomen, kleinfruit en andere), gelieve deze te stellen voor u de winkel binnenkomt. Wij helpen u graag verder aan onze infostand die zich onder het afdak vlak naast de ingang van de winkel bevindt. Hier kan u wél als koppel terecht. Hou rekening met wachttijden in het drukke seizoen (eind oktober tot eind november), zeker op zaterdagen!

* Gelieve zoveel mogelijk te betalen met Bancontact of Creditcard. Contactloos betalen kan nu tot 50 €

* Neem zoveel mogelijk uw eigen bakken of zakken mee om de planten in te plaatsen.

* U kan bij aankomst de handvaten van de winkelkarretjes zelf ontsmetten, er is op verschillende plaatsen een dispenser met alcoholgel, en in de winkel is er plexiglas voorzien aan de kassa.

Tot binnenkort,

Het Ecoflora team

DIT SEIZOEN
ECOFLORA ONLINE
ONZE PARTNERS