Beste klanten,

Update 22/05/20

Opgelet, onze openingsuren zijn opnieuw als voorheen : wij zijn geopend van dinsdag tot zaterdag van 9 tot 18 uur.

Hierbij nog enkele afspraken met betrekking tot de Corona crisis. Graag geven wij u volgende afspraken mee, gelieve deze aandachtig te lezen vóór u langskomt ! Wij nemen al deze maatregelen voor úw veiligheid en deze van ons personeel :

* We laten een maximum van 30 personen tegelijk toe op onze kwekerij. In de winkelruimte zelf zullen maximaal 3 klanten tegelijk aanwezig mogen zijn. In de serre laten we maximaal 6 klanten tegelijk toe.

* Eén klant = één persoon = één rekening. Kom aub niet met uw partner, uw gezin of met vrienden..

* .Respecteer steeds de verplichte ‘social distancing’ van minimaal anderhalve meter. Respecteer ook de afsluitlinten, en de met verf aangebrachte parcourspijlen op de grond.

* Een bezoek duurt maximaal een half uur. Bereid dus uw bezoek zo goed mogelijk thuis voor aan de hand van een boodschappenlijstje. Bijvoorbeeld welke zaadzakjes u nodig heeft. U vindt ons volledige assortiment terug op onze website. Kruiden en wilde planten staan op de kwekerij gerangschikt volgens LATIJNSE naam.

* Volg steeds de instructies van het personeel

* Gelieve zoveel mogelijk te betalen met Bancontact of Creditcard. Contactloos betalen kan nu tot 50 €

* neem zoveel mogelijk uw eigen bakken of zakken mee om de planten in te plaatsen. Neem ook uw eigen stiften en etiketten mee voor het identificeren van bijvoorbeeld tomatenplanten, courgetten etc…Deze worden hier NIET voorzien.

* kies eerst buiten en in de serre uw planten uit. Aan de ingang van de winkel worden deze dan gescand, waarna u nog producten en zaden in de winkel kan uitkiezen en uiteindelijk betalen. Op dat moment kan u niet terug nog extra planten gaan uitkiezen.

* om begrijpelijke redenen is ons toilet afgesloten voor de klanten.

* u kan bij aankomst de handvaten van de winkelkarretjes zelf ontsmetten, er is op verschillende plaatsen een dispenser met alcoholgel, en in de winkel is er plexiglas voorzien aan de kassa.

* uit respect voor de andere klanten vragen wij u om enkel die producten/planten aan te raken die u ook aankoopt. Wees zorgzaam bij het uitkiezen van groenteplantjes, deze zijn fragiel.

Postverzendingen (bio-zaden en pootgoed, bloemenweidezaden, kleine producten) blijven  gewoon doorlopen ! Niet langer beschikbare zaadrassen zullen vanaf nu automatisch vervangen worden door een min of meer gelijkaardige soort. Indien er geen gelijkaardige soort is, zal het betreffende bedrag automatisch teruggestort worden.

 

Tot binnenkort,

Het Ecoflora team.

DIT SEIZOEN
ECOFLORA ONLINE
ONZE PARTNERS