Beste klanten,

BELANGRIJKE UPDATE 24/03   10u00  -  WEBSHOP TIJDELIJK AFGESLOTEN behalve voor bloemenweidezaden, nuttige insecten en geschenkbonnen.

Met enorme spijt in het hart brengen we jullie er van op de hoogte dat onze kwekerij en winkel ondertussen gesloten zijn en dat dit ook het geval is voor onze webshop vanaf deze ochtend 9 uur. De laatste dagen ontvingen wij tot vijf maal meer bestellingen dan normaal (hartelijk dank hiervoor, trouwens !), op dit moment moeten meerdere honderden bestellingen nog klaargemaakt worden voor verzending, we zullen deze in de komende dagen verder afwerken. Wij werken echter ook met een gereduceerde personeelsploeg, en we willen zeker ook de veiligheid van ons personeel niet in gevaar brengen. Enkel de bloemenweidezaden zullen tot nader order nog kunnen besteld (en opgestuurd) worden via de webshop : https://www.ecoflora.be/nl-nl/lijst-van-producten/57-bloemenweiden

Wij hebben een telefonische permanentie elke weekdag van 9 tot 12 u..  

Particulieren kunnen helaas geen bestellingen meer afhalen op de kwekerij. Professionele klanten (tuinaannemers, tuinarchitecten, land- en tuinbouwers, gemeentelijke groendiensten) kunnen wel nog bestellingen plaatsen, maar enkel per e-mail naar info@ecoflora.be

Deze kunnen dan ‘contactloos’ op onze parking afgehaald worden op een afgesproken tijdstip. Zaden kunnen wel ook verstuurd worden naar professionelen.

Wij danken u voor uw begrip en we hopen u massaal terug te zien wanneer de huidige maatregelen versoepeld of opgeheven worden ! Moge het u en uw naasten goed gaan ondertussen.

DIT SEIZOEN
ECOFLORA ONLINE
ONZE PARTNERS